• Prisintervall400 kr/person och uppåt
  • Antal gäster6-12 personer
  • TillgänglighetFör det mesta
  • Lagar helstFranskt, svenskt och fusion

Om Axel

Axel lagar all typ av mat. Just nu är han inne i en mer vegetarisk period. Lite för att det känns rätt men mest för att det är spännande att lära sig nya saker. Här nedan kommer några förslag på rätter som du kan kombinera till en hel middagsmeny. Axel är självklart öppen för förslag och om det är något särskilt du och dina gäster vill ha så fixar han det, förutsatt att han tror att han kan göra det bra 😉

Förrätter

  • – Ugnsbakad rotselleri med friterad ostronskivling, brynt smör och parmesan (v)
  • – Salade nicoise på färsk tonfisk (mycket uppskattad av Mästerkocks-juryn)
  • – Italiensk råbiff

Huvudrätter

  • – Spaghetti med mustig tomatsås och mozzarella (v)
  • – Ugnsbakad torsk med Sandefjordsås och forellrom
  • – Fläsksida med skysås och spetskål

Efterrätter

  • – Chokladterrine med äppelvariation
  • – Äppelcrumble med vaniljsås

 

Vill du att Axel lagar mat åt dig och dina gäster?

Skicka oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss direkt!