• Prisintervall600 kr/person och uppåt
  • Antal gäster8-12 personer
  • TillgänglighetAlla dagar i veckan
  • Lagar helstNordiskt, Europeiskt och ”nordamerikanskt”

Om Jakob

Jakob var med i Sveriges Mästerkock 2018, slutade på en sjunde plats. Han har tidigare erfarenhet från restaurangbranschen (matsal) där han arbetat på restauranger så som: Fredsgatan 12, Vassa Eggen och Aquavit i New York. Åren på dessa restauranger har präglat Jakobs matlagning, även om det traditionella svenska köket också ligger Jakob varmt om hjärtat.

Jakob älskar middagsbjudningar där bordet är fint dukat och vinerna matchar smakerna i maten. Mat och vin tillsammans med härliga vänner är livet! Gärna tillagat av Jakob själv samt att tallriken är vackert presenterat. Råvaror efter säsong, gärna lokalt producerat.

Vill du att Jakob lagar mat åt dig och dina gäster?

Skicka oss dina kontaktuppgifter så hör vi av oss direkt!